ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ & E-SHOP | ΚΑΛΑΜΑΤΑ | ORANGE404

Η κατασκευή της ιστοσελίδας σας μπορεί να γίνει από εμάς.

Κατασκευή ιστοσελίδας

Η ORANGE404 παρέχει λύσεις κατασκευής ιστοσελίδας σε μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις. Βοηθάμε τις επιχειρήσεις να σχεδιάσουν, να αναπτύξουν και να αποκτήσουν πελάτες χρησιμοποιώντας τεχνικές & λύσεις που έχουν αποτέλεσμα στην ψηφιακή παρουσία της επιχείρησης σας.

Έτσι αν βρίσκεστε στην Καλαμάτα ή στις γύρω περιοχές της Μεσσηνίας, έχουμε λύσεις & ιδέες για εσάς και την επιχείρηση σας.

Τι προσφέρουμε;

Ως μία από τις καλύτερες εταιρίες σχεδιασμού ιστοσελίδων στη Μεσσηνία με έδρα την Καλαμάτα, σχεδιάζουμε υπερσύγχρονες ιστοσελίδες χρησιμοποιώντας την πιο εξελιγμένη διαθέσιμη τεχνολογία. Μπορούμε να σχεδιάσουμε για εσάς με χρήση ενός γνωστού CMS, όπως WORDPRESS, JOOMLA, ή MAGENTO, καθώς και να δημιουργήσουμε τη δική σας custom ιστοσελίδα (PHP, HTML, CSS, BOOTSTRAP, JAVASCRIPT) σύμφωνα με τις δικές σας απαιτήσεις.

Ο υπεύθυνος έργου μας θα σας καθοδηγήσει μέσω της διαδικασίας σχεδιασμού, από την αρχή της ιδέας μέχρι την τελική ανάπτυξη της δικής σας μοναδικής ιστοσελίδας.

Responsive Design

Με την χρήση του Responsive Design μια ιστοσελίδα μπορεί να λειτουργεί και σαν web application όταν ανοιχτεί από μια φορητή συσκευή όπως (iPhone, iPad, Android, Blackberry etc.). Αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό καθώς τα τελευταία χρόνια υπάρχει ραγδαία αύξηση της περιήγησης στο διαδίκτυο από κινητές συσκευές. Στη διάρκεια της κατασκευής της ιστοσελίδας σας, σχεδιάζουμε την ανταπόκριση της σε 5 διαφορετικές οθόνες μεγέθους για να εξασφαλίσουμε την καλύτερη εμπειρία προβολής της ιστοσελίδας σας από τους επισκέπτες της.

Προώθηση Ιστοσελίδας

Τηρούμε τις προδιαγραφές των μηχανών αναζήτησης στη κατασκευή ιστοσελίδας για υψηλές κατατάξεις.
Παράλληλα παρέχουμε εξειδικευμένες υπηρεσίες προώθησης ιστοσελίδας για ανέβασμα θέσεων σε αναζητήσεις.

Google analytics Certified

Η πιστοποίηση του Analytics της ORANGE404 είναι ένα αποδεικτικό επάρκειας στο Analytics που χορηγείται μετά από επιτυχία την εξέταση Analytics IQ. Με αυτό τον τρόπο σας εγγυόμαστε ότι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε με επάρκεια ένα από τα κορυφαία και ισχυρά εργαλεία για την παρακολούθηση και την ανάλυση της “κυκλοφορίας” στο Website σας. 

Ξεκινήστε σήμερα

Ελάτε σε επικοινωνία μαζί μας! Θέλουμε να βοηθήσουμε το δικό σας project!