ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ & E-SHOP | ΚΑΛΑΜΑΤΑ | ORANGE404

Προώθηση ιστοσελίδας
SEO - SMM - DM

Με engagment social media καμπάνιες marketing μπορούμε να χτίσουμε την εμπιστοσύνη και την αφοσίωση που χρειάζεται η επιχείρησή σας από τους πελάτες της.

Δημιουργούμε και παρακολουθούμε τις καμπάνιες   με αναλυτικά εργαλεία διαδικτύου. Κάνουμε οργανική βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας σας (SEO) για άριστα αποτελέσματα.

Βελτιστοποίηση ιστοσελίδων - SEO

Προώθηση ιστοσελίδων - seo
Βελτιστοποίηση ιστοσελίδων - Search Engine Optimization

Η βελτιστοποίηση της οργανικής κατάταξης της ιστοσελίδας σας, αποτελεί το πρώτο και κυρίαρχο σημείο για την συνολική βελτιστοποίηση τη ιστοσελίδας σας. Η καλή οργανική θέση μίας ιστοσελίδας μαζί με την προώθηση της ιστοσελίδας σας με εργαλεία digital marketing, είναι αυτό που θα φέρει το μεγαλύτερο ποσοστό των επισκέψεων στην δική σας ιστοσελίδα.

Social media marketing

Κοινωνική στρατηγική και διαχείριση των Social Media

Τα κοινωνικά μέσα είναι η αιχμή του σύγχρονου κόσμου, στην οποία κυριαρχεί η τεχνολογία. Ζώντας σε έναν συνεχώς εξελισσόμενο κόσμο, δεν θα ήταν προς όφελός σας να παραμείνετε στάσιμοι ως προς το πως διαφημίζετε την επιχείρηση σας ή την υπηρεσίας σας. Να είστε ενήμεροι για την πρόοδο και να διερευνήσετε τις ατελείωτες ευκαιρίες που σας προσφέρουν τα κοινωνικά μέσα, με στόχο την κοινωνική ανάπτυξη της επιχείρησής σας και τις πωλήσεις. 

Στον τομέα του Social Media Marketing προσφέρουμε υπηρεσίες Facebook marketing, Instagram marketing, Google+business marketing καθώς και tripadvisor.

FACEBOOK / GOOGLE ADWORDS / INSTAGRAM / GOOGLE BUSINESS / TRIPADVISOR

Digital Marketing -DM-

Αποκτήστε περισσότερους πελάτες με διαφήμιση.

Τα Google Adwords σας εξασφαλίζουν ότι η επιχείρηση ή το brand σας θα εμφανίζεται στην κορυφή των αποτελεσμάτων. Θα χαρούμε να κάνουμε για εσάς την καλύτερη δυνατή καμπάνια για να σας έχουμε με το χαμηλότερο κόστος στην αρχή κάθε αναζήτησης.. αν πάλι θέλετε να σας βλέπουν με καμπάνιες remarketing παντού μπροστά τους… και πάλι επιλέξτε τις υπηρεσίες μας για να το πετύχετε! 

Ξεκινήστε σήμερα

Ελάτε σε επικοινωνία μαζί μας! Θέλουμε να βοηθήσουμε το δικό σας project!