ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ & E-SHOP | ΚΑΛΑΜΑΤΑ | ORANGE404

Έχετε εστιατόριο, ξενοδοχείο, καφετέρια, άλλου είδους επιχείρηση εστίασης ή bar; Δώστε στους πελάτες σας την ευκαιρία να δουν τον κατάλογο σας ανέπαφα. Απλά σκανάροντας τον Qr κώδικα από το κινητό τους, ο κατάλογος της επιχείρησης σας έρχεται στην οθόνη τους!
Online ψηφιακός κατάλογος QrCatalogue.gr

Εφαρμογές Καταλόγου

Εκτυπώστε τον Qrcatalogue όπου εσείς θέλετε!

Στόχος

Στόχος της υπηρεσίας είναι η αναβάθμιση του τρόπου που βλέπουν έως τώρα οι πελάτες σας τον κατάλογο παραγγελίας της επιχείρησης σας. Στις ιδιαίτερες συνθήκες που αντιμετωπίζουμε (COVID-19), το QrCatalogue μπορεί να ενημερώσει τους πελάτες σας με “ασφάλεια”, χωρίς να έρθουν σε επαφή με τον έντυπο κατάλογο. Εύκολα & γρήγορα απευθείας από το κινητό τους. 

Αποτέλεσμα

Δημιουργήσαμε μια ιστοσελίδα που εξυπηρετεί τους στόχους της Qrcatalogue.gr καθώς και των πελατών της. Η σελίδα μπορεί να περιέχει τον κατάλογο σας σε όσες γλώσσες εσείς επιθυμείτε. Έχει responsive σχεδιασμό δίνοντας στον χρήστη από την πρώτη στιγμή την πληροφορία που θέλει στο κινητό ή στο Tablet του. Μέσα από τη σελίδα του μενού, γίνεται σύνδεση με τα social media της επιχείρησης, την ιστοσελίδας της ή παρέχουμε πρόσθετες πληροφορίες για αυτή.

Ξεκινήστε σήμερα

Δώστε στους πελάτες σας την ευκαιρία να βλέπουν το κατάλογο σας ανέπαφα