ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ & E-SHOP | ΚΑΛΑΜΑΤΑ | ORANGE404

Σύνοψη

Η ELITE Real EstateΜεσιτικό γραφείο στην Καλαμάτα με συνεχή καριέρα στο τομέα της Real Estate ως ένα από το ποιο δυναμικά γραφεία για συμβουλευτικές υπηρεσίες ακινήτων στην Μεσσηνία, βρίσκεται σε κεντρικό σημείο της πόλης στη διεύθυνση Αμβροσίου Φραντζή 6, στην Καλαμάτα. Η ανάγκη για μοναδική ανάδειξη κάθε ακινήτου, με ξεχωριστή ιστοσελίδα σύμφωνα με τις απαιτήσεις για το κάθε ακίνητο, την οδήγησε να μας αναθέσει την δημιουργία μιας μοναδικής ιστοσελίδας απαλλαγμένη από τα πρότυπα που υπάρχουν για μεσιτικά γραφεία.  

elite_pc_mac

Στόχος

Η ανάγκη για την Elite ήταν η ιστοσελίδα να είναι εύκολη στην περιήγηση, καθώς και αυστηρά διαμορφωμένη σε πρότυπα και γραφικό περιβάλλον που αρμόζουν σε ένα μεσιτικό γραφείο νέας γενιάς.  Το ξεχωριστό σημείο είναι ότι μέσα από την ιστοσελίδα τους θέλουν να μπορούν να δημιουργούν τη δική τους σελίδα κάθε φόρα που υπάρχει ένα νέο ακίνητο χωρίς να πρέπει να χρησιμοποιήσουν το ίδιο πρότυπο κατασκευής – ανάδειξης του κάθε ακινήτου.

Elite Real Estate | Μεσιτικό γραφείο Καλαμάτα

Αποτέλεσμα

Δημιουργήσαμε μια ιστοσελίδα που εξυπηρετεί τους στόχους του μεσιτικού γραφείου. Μέσα από τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες και εφαρμογές για κατασκευή ιστοσελίδων παρουσιάζουμε με μοναδικές ιστοσελίδες, για κάθε ακίνητο, τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά του. Δώσαμε τη δυνατότητα να μπορούν να φτιάξουν μοναδικές ιστοσελίδες με διαφορετική τοποθέτηση στοιχείων σύμφωνα με τις ανάγκες του κάθε ακινήτου και απαλλαγμένη από έτοιμα πρότυπα.

Η ιστοσελίδα χωρίζεται σε 3 βασικές κατηγορίες για την τοποθέτηση των ακινήτων σε Ελληνική και Αγγλική γλώσσα. Τα ακίνητα παρουσιάζονται με εικόνες, κείμενο, βίντεο καθώς και 360 φωτογραφίες και 360 αεροφωτογραφίες. Μπορείτε να δείτε την ιστοσελίδα για το μεσιτικό γραφείο Καλαμάτα Elite Real Estate στον παρακάτω σύνδεσμο.

Elite Real Estate | Μεσιτικό γραφείο Καλαμάτα
Elite Real Estate | Μεσιτικό γραφείο Καλαμάτα
Elite Real Estate | Μεσιτικό γραφείο Καλαμάτα

Η ιστοσελίδα φιλοξενείτε σε lightspeed server της vps.gr με managed πακέτο από την ORANGE404

Ξεκινήστε σήμερα

Απαντήστε σύντομα & μάθετε τι είναι αυτό που χρειάζεστε.