ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ & E-SHOP | ΚΑΛΑΜΑΤΑ | ORANGE404

Νοσοκομείο Κυπαρισσίας

Τι κάναμε;
Design, Development, CMS, logo, Mobile Website, Domain, Hosting

Σύνοψη

Η Νοσηλευτική Μονάδα Κυπαρισσίας ξεκίνησε τη λειτουργία της το 1947, βρίσκεται στο Δυτικό άκρο της Πελοποννήσου και εξυπηρετεί περίπου 50.000 κατοίκους. Η ανάγκη ενημέρωσης των πολιτών για τις λειτουργίες του νοσοκομείου καθώς και η εξωστρέφεια, οδήγησαν στην ανάγκη δημιουργίας μιας σύγχρονης ιστοσελίδας.

Τι κάναμε;
Design, Development, CMS, logo, Mobile Website, Domain, Hosting

Στόχος

Η Νοσηλευτική μονάδα Κυπαρισσίας μας ζήτησε να σχεδιάσουμε και να υλοποιήσουμε την ιστοσελίδα του Νοσοκομείου. Η ιστοσελίδα θα έπρεπε να είναι εύκολη στην περιήγηση για τους επισκέπτες και να τους δίνει σε ένα ή δύο κλικ ακριβώς την πληροφορία που ζήτησαν. Επίσης να φιλοξενήσει όλα τα άρθρα με ενημερώσεις για το νοσοκομείο καθώς και τις προκηρύξεις για νοσηλευτικό υλικό και δημόσια διαβούλευση.

Αποτέλεσμα

Μια βασική πρόκληση αυτού του έργου ήταν οι διαφορετικές ομάδες χρηστών που έπρεπε να καλύψει ο ιστότοπος. Ως εκ τούτου, ξεκινήσαμε το έργο με την εσωτερική διεξαγωγή συνεντεύξεων χρηστών. Το αποτέλεσμα είναι μια καθαρή και εύκολη στην πλοήγηση τοποθεσία ιστού που εξυπηρετεί τις πολλαπλές ανάγκες των χρηστών και της μονάδας.

MockUp_kypa

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ &
ΘΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΑΜΕΣΑ!