ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ & E-SHOP | ΚΑΛΑΜΑΤΑ | ORANGE404

Σύνοψη

Το Διεθνές Φεστιβάλ Χορού αποτελεί κορυφαία δραστηριότητα του Διεθνούς Κέντρου Χορού της πόλης της Καλαμάτας. Ιδρύθηκε την άνοιξη του 1995 με αντικείμενο την προώθηση της χορευτικής τέχνης και με άξονες την έρευνα, την εκπαίδευση και την καλλιτεχνική δράση και παραγωγή.

Από τα είκοσι τέσσερα χρόνια παρουσίας του, είναι χαρά μας που φιλοξενήσαμε και δώσαμε ζωή στη ιστοσελίδα του φεστιβάλ για τα Φεστιβάλ – 22ο, 23ο, 24ο & 25o.

24KDF RESPONSIVE

Στόχος

Η ανάγκη για το 4 KDF ήταν η ιστοσελίδα να είναι εύκολη στην περιήγηση, καθώς και αυστηρά διαμορφωμένη σε πρότυπα και γραφικό περιβάλλον που αρμόζουν σε ένα διεθνές χορευτικό φεστιβάλ. Το πρόγραμμα της ημέρας καθώς και όλη η ιστοσελίδα θα πρέπει να είναι άμεσα διαθέσιμη σε responsive σχεδιασμό σε όλες τις διαθέσιμες συσκευές που θα μπορούσαν να περιηγηθούν στη σελίδα.

Αποτέλεσμα

Δημιουργήσαμε μια ιστοσελίδα που εξυπηρετεί τους στόχους του Φεστιβάλ. Μέσα από τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες και εφαρμογές του web design παρουσιάσαμε τις παραστάσεις, τις δραστηριότητες και τα σεμινάρια που υλοποιεί το Φεστιβάλ, μένοντας πιστοί στο ύφος και τον παλμό που αυτό θέλει να προσδώσει.

Οι εικόνες και τα γραφικά για το 24 & 25 KDF έγιναν από τον γραφίστα – φωτογράφο 
Mike Rafail

Ξεκινήστε σήμερα

Απαντήστε σύντομα & μάθετε τι είναι αυτό που χρειάζεστε.