ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ & E-SHOP | ΚΑΛΑΜΑΤΑ | ORANGE404

Φωτογράφιση με Drone

Σας καλωσορίζουμε στην υπηρεσία αεροφωτογράφησης με drone, #dronements

Η υπηρεσία #dronements  είναι η αγάπη μας για την φωτογραφία και την τεχνολογία σε όλες τις μορφές της. Χρησιμοποιούμε μια μεγάλη γκάμα από τεχνικές αεροφωτογράφησης με διαφορετικά μοντέλα επεξεργασίας και οπτικής, ώστε να καλύψουμε την ανάγκη σας για δυναμική αεροφωτογράφηση.

Βελτιώστε την εμφάνιση της επιχείρησης σας
με εναέριες φωτογραφίες.

Τι προσφέρουμε

Αναλαμβάνουμε την αεροφωτογράφηση του χώρου σας βασισμένη στην παροχή τεχνικών υπηρεσιών με τη χρήση ΣΜηΕΑ (Συστήματα Μη Επανδρωμένων Αεροσκαφών) γνωστών ως drones. Το κόστος της αεροφωτογράφησης διαμορφώνετε κατόπιν συνεννόησης. Παρακάτω μπορείτε να δείτε μερικές απο τις διαφορετικές τεχνικές αεροφωτογράφησης που χρησιμοποιούμε.

Αναλαμβάνουμε την αεροφωτογράφηση του χώρου σας καθώς & να προσθέσουμε τις εικόνες στην ιστοσελίδας σας

Αεροφωτογραφίες

Οι εναέριες φωτογραφίες αποτελούν ένα δείγμα αεροφωτογραφιών από περιοχές όπως η Καλαμάτα, η Μεθώνη, η Κορώνη, η περιοχή Ρωμανού και ο Ταΰγετος με στόχο να καλύψουν σε ποικιλία τις διαφορετικές τεχνικές. 

* Η αεροφωτογράφιση αφορά μόνο την αεροφωτογράφιση για επαγγελματικούς σκοπούς και συνήθως την αεροφωτογράφιση ακινήτων για airbnb, φωτογραφικό υλικό ιστοσελίδων, ή για χρήση του αεροφωτογραφικού υλικού σε social media, έντυπες διαφημίσεις κ.α

Ξεκινήστε σήμερα

Απαντήστε σύντομα & μάθετε τι είναι αυτό που χρειάζεστε.